Inwestycja w leczniczą marihuanę

Nieruchomości, REIT-y, sztuka, farmy wiatrowe, ubezpieczenia, wina, zabytkowe samochody i wszystko inne, na czym można zarobić jakieś pieniądze.
wies
Stały bywalec

Re: INWESTYCJA W LECZNICZĄ MARYCHE.

Post autor: wies » 22 sty 2018, 19:16

Uczestniczyłeś może w tym webinarze? Było to review top 5 mj stock?[/quote]
--------------------------------------------
Nie uczestniczyłem,ale mam zamiar kupić dość duży pakiet tych 2-ch ETF-ów.

eleste
Stały bywalec

Re: Inwestycja w leczniczą marihuanę

Post autor: eleste » 30 sty 2018, 09:57

efekt legalizacji-> spadek cen marychy ze względu na wzrost produkcji. Jak widać i na tym rynku może być nadpodaż :)
https://www.zerohedge.com/news/2018-01- ... galization

eleste
Stały bywalec

Post autor: eleste » 02 lut 2018, 22:09

Poszły konie po betonie:
Obrazek
Na ile oceniacie poziom despair z wiadomego wykresu?
Ja w listopadzie czekalem na poziom w okolicy 9, ale się nie doczekałem. Myślę, że zejście poniżej 10 zmotywuje mnie do poświęcenia czasu na poczytanie o tych firmach i firemkach

rebahas
Stały bywalec

Post autor: rebahas » 09 sty 2020, 22:21

Tak się zastanawiam czy coś się w końcu na tym rynku ruszy. Nawet już w Polsce CBD jest tak samo popularne jak tatuaże w widocznych miejscach (żeby nie powiedzieć że w sklepie albo barze/kawiarni to nawet nie zatrudnią bez "dziary"). Olejki i inne produkty można kupić w sklepach internetowych oraz lokalnych. Ostatnio w jednym barze widziałem automat z CBD w postaci suszu - czyli możemy sobie w knajpie w środku noc popalić tego CBD świeżo co z automatu kupionego. Automatów do papierosów nie ma a do CBD u nas są - chyba przeganiamy zachód ;)
Reasumując spożycie może tylko rosnąć a i powoli może całkowicie to zalegalizują i może nawet u nas w PL, bo z tego co mi się obiło o uszy to chyba w USA mają to zalegalizować w całym kraju.

ODPOWIEDZ